La nova imatge dels productes més representatius de Cava Guilera és un tribut a les seves arrels històriques. Els productes Guilera, Musivari i Agosarat són un homenatge a la primera, segona i tercera generació de la família Guilera. Cava Guilera utilitza braille inclusiu a les seves etiquetes

 Cava Guilera, un petit celler familiar de Subirats especialitzat en criances llargues, ha completat el disseny dels tres caves més representatius del celler: Guilera, Musivari i Agosarat. Aquesta triologia de productes Gran Reserva està elaborada amb el cupatge tradicional del cava (xarel·lo, macabeu i parellada), “mostra l’art de la paciència marca de la casa i és una oda a la versatilitat gastronòmica del cava“, expliquen fonts del citat celler.

El Guilera és un homenatge a la segona generació: Pere Guilera i Maria Massana. La nova etiqueta representa una posta de sol i és una oda a la sincronicitat de la vida. El Guilera “és un cava fi, clàssic i elegant, té un mínim de 60 mesos de criança i presenta l’anyada 2018“.

El Musivari és un homenatge a la tercera generació: Pere Guilera Massana. El seu disseny minimalista representa un mosaic de paisatges i és una oda a l’harmonia. El Musivari “és un cava fresc, profund i delicat, té una criança de més de 192 mesos i presenta l’anyada 2007“.

L’Agosarat és un homenatge als fundadors de Cava Guilera: Isidre Guilera i Maria Sardà. L’etiqueta representa el big-bang fundacional i és una oda a la valentia. L’Agosarat “és un cava potent, melós i axeresat, té una criança de més de 204 mesos i presenta l’anyada 2006“.

Tots els productes de la trilogia incorporen braille inclusiu a l’etiqueta, una tècnica que permet oferir informació a persones invidents i que també s’integra a la composició, jugant amb la llum, la forma i el color. El braille inclusiu ofereix una experiència sensorial i artística i és un llenguatge accessible per a tots.

Amb aquests nous dissenys, Cava Guilera no només torna a donar protagonisme a aquests productes tan emblemàtics dins el seu portfoli, sinó que també permet connectar amb les arrels i l’essència de la seva història familiar. Aquests productes es distribueixen pel canal de restauració i botiga especialitzada i també estan disponibles a la botiga del celler i a cavaguilera.com.