Vint-i-sis cellers que elaboren vins de la vila de Gratallops participaran dissabte dia 8 de juliol a la VIa edició dels Tastets de Gratallops, la Festa del Vi d’aquesta vila de la DOQ Priorat, que comptarà amb tastets gastronòmics en FoodTracks i també música en directe amb el concert de Mano’s Rock i DJs.

Els Tastets de Gratallops es celebraran a partir de dos quarts de set de la tarda a la plaça de l’Església de Gratallops. L’adquisició de la xapa i la copa, per un preu de 35€ donarà dret a tastar tots els vins que hi aportaran els cellers participants i també a participar en el sorteig de vins de la DOQ Priorat.

Els cellers que hi participaran són els següents:

Álvaro Palacios, Atavus Priorat, Bodegas Bordalàs García, Buil&Giné, Celler Balaguer i Cabré, Celler Cecílio, Celler Cesca Vicent, Celler de l’Abadia, Celler Devinssi, Celler Ripoll Sans, Clos Alkio, Clos de l’Obac, Clos de l’Ona, Clos Figueras, Clos i Terrasses, Clos Mogador, Clos Pachem, En números vermells, Gratavinum, Josep Grau Viticultor, Mas Martinet, Meritxell Pallejà, Miquel Caldentey, Saó del Coster, Trossos del Priorat, Vinícola del Priorat

La reserva anticipada de la copa i la xapa es pot fer a través de la pàgina web www.tastetsdegratallops.com o bé a través del telèfon 977839295.

Tastets de Gratallops és una festa organitzada des de l’Ajuntament de Gratallops i, pel que fa a la difusió, compta amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Costa Daurada, Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. PDR 2022 Wine in Moderation.