vinassos_nit_sommeliers

L’Associació Catalana de Sommeliers organitza el Sopar la Nit dels Sommeliers el proper 18 de novembre a l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, un dels edificis modernistes més emblemàtics de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. A la cita es donarà a conèixer el nom del Millor Sommelier de Catalunya 2019, que reconeix els professionals del món del vi que han destacat enguany. També es lliuraran els premis de La Nit dels Sommeliers en les categories de: Millor Celler, Millor Enòleg, Millor Comunicador i Millor Iniciativa; i els reconeixements a la Millor Trajectòria i al Soci d’Honor. A més, s’atorgaran els diplomes als membres de l’Associació Catalana de Sommeliers que fan 10 anys com a socis.

El menú gastronòmic és creació del xef Marc Ribas, que va inaugurar el 14 de Maig el seu restaurant Panot a la primera planta de l’edifici, amb un concepte basat en l’alta cuina burgesa tradicional catalana i inspirada en l’època modernista.

L’acte tindrà lloc el dilluns 18 de novembre 2019, començarà a les 20.30 h a la Sala Domènech i Montaner amb el showroom de vins de les denominacions d’origen i altres el·laboracions de la demarcació de Barcelona on podran gaudir dels vins més representatius del territori.

L’ACS té com a objectiu desenvolupar i promoure el coneixement de la professió de sommelier, el coneixement dels vins i productes gastronòmics de tot el món i principalment de Catalunya, així com reforçar els vincles, l’amistat i la col·laboració entre els professionals del món del vi.