‘La nostra vinya, el vostre jardí’ (#enoturismedotarragona) és el nom de la festa que ofereixen diferents cellers de la Denominació d’Origen Tarragona aquest proper cap de setmana per tal que el públic interessat en l’enoturisme i aquells que volen descobrir els espais naturals de les seves vinyes, es puguin acostar als cellers que han preparat diverses propostes que es realitzaran “seguint escrupolosament la normativa sanitària”. explica Xavier Ferré, responsable d’enoturisme del celler Mas Vicenç. “A més, 5 euros de cada entrada a les diverses activitats aniran destinades a la lluita contra la Covid-19 a través del projecte #joemcorono, que encapçala el doctor Oriol Mitjà”.

Una d’aquestes activitats i que us volem descobrir es portarà a terme al Celler Mas Vicenç. El Celler situat al municipi de Cabra del Camp portarà a terme un esdeveniment molt atractiu i que començarà a les 19:30h del vespre. Xavier Ferré, comenta «que hem preparat una activitat amb molta il·lusió que consistirà en una passejada entre vinyes veient el sol caure i amb un sopar oriental ben atractiu a la fresca, serà a la plaça de la Masia i serà amenitzat per les melodies de saxo i clarinet del músic cabrenc Ramon Esplugas».

Una vetllada amb diversos ingredients (amb un preu de 39 euros) permetrà al visitant gaudir de la natura i de les vinyes, que en aquesta època de l’any amb un color verd exhuberant us atraparan visualment. Ferré explica que «jugarem amb el món del maridatge, el paisatge, les vinyes i amb la gastronomia de l’empresa Forevents. Hem apostat per la cuina oriental ja que lliga molt amb els nostres vins».

Les places són limitades a un màxim de 60 participants per disfrutar d’aquesta experiència i que aixeca el teló de l’enoturisme estiuenc. En aquest sentit i després de les dures setmanes que ha comportat el coronavirus, en Xavi Ferré assegura que a nivell de celler «hem aprofitat força el temps, hem fet actuacions de millora en les nostres instal.lacions  i gràcies a la botiga on-line (www.masvicens.com) les comandes de la nostra gent ens ha ajudat moltíssim».

El dinamisme i la proposta d’activitats caracteritzen un celler com Mas Vicenç, que ja ha situat també en el calendari el Walk&Wine especial verema pel 4 d’octubre. Una activitat de passeig per la natura on degustar vins, olis i conèixer les curiositats del celler. D’altra banda el Xocolata&Vida es portarà a terme el 8 de novembre i us permetrà descobrir la fusió de gustos entre el vi i la xocolata.

Les reserves per poder participar en aquestes activitats les podeu tramitar bé trucant al telèfon 627 570 075 o per e-mail a masvicens@masvicens.com