“Un celler totalment integrat al cel i a la terra”, és el primer que em va transmetre la bodega quan estava entrant pel camí de terra que portava a l’entrada principal. El celler Boldú Viticultors és un projecte familiar situat a la comarca de l’Urgell. Viticultors des de fa més de tres generacions, en Joan Boldú al capdavant del projecte, va fer el salt de viticultor a elaborador dins la seva pròpia finca  anomenada Ventallola, ubicada entre el triangle geogràfic de l’Urgell, la Segarra i la Conca de Barberà, un territori de tradició vitivinícola, que es remunta molts anys enrere

L’any 2015 va construir el seu celler, un edifici  de línies suaus de color d’argila, que es dibuixa en el paisatge de la finca i s’integra plenament a l’entorn. En Joan Boldú va començar elaborant vins singulars i d’excel·lent qualitat de manera experimental, ja que ell s’havia dedicat tota la vida a ser viticultor. Uns anys més tard, aquest projecte de vida amb el propòsit de ser molt respectuós amb l’entorn i compromès amb la manera de fer, ecològica i sostenible durant tot el procés, des del conreu fins a l’elaboració del vi, ja es veu consolidat  amb els 3 vins que fa: Ventallola blanc, Ventallola negre i el vi de gamma alta Terròs.

El celler Boldú es troba a poca distància de Verdú, a la Vall del Riu Corb, una petita zona ubicada entre el triangle geogràfic de l’Urgell, la Segarra i la Conca de Barberà, emparat dins la D.O. Costers del Segre. Joan Boldú està potenciant l’enoturisme i cada setmana rep visites d’excursionistes, caravaners i confessa que actualment, el seu gran repte és la comercialització i trobar un bon company de viatge a cadascuna de les 4 capitals de província “un distribuïdor que li apassioni els meus vins tant com a mi” somriu.