L’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou aposta per una identitat gastronòmica i de confort que vol anar més enllà de la temporada estival. L’establiment salouenc, amb més de 35 anys d’història, ha posat en marxa una atenció personalitzada per totes aquelles persones que vulguin assaborir la gastronomia elaborada per l’equip de restauració de l’hotel. Una oferta que s’obre més enllà de la clientela estricta del citat establiment hoteler.

“Aquelles persones que ho desitgin poden encomanar els nostres famosos arrossos, passant per un ampli ventall de tapes de la carta, a més d’altres clàssics gastronòmics de la cuina fresca i mediterrània” explica el seu xef Alberto Urdax. Per la seva part, el gerent de  la cadena 4R Hotels, Xavier Roig, assegura que “la idea és que puguis anar a banyar-te a la platja, a disfrutar dels teus dies de vacances de la manera que vulguis, que nosaltres cuinem per tu i pensant en tu. Fer-ho fàcil i entenent que alhora que et vols despreocupar per exemple del dinar. Una proposta però que volem ampliar més enllà dels mesos d’estiu”.

En un entorn urbà estratègicament ben ubicat, l’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou es troba situat al número 12 del Passeig de Miramar, amb la platja de Ponent davant mateix de l’hotel i amb una terrassa exterior dins del complex que mira al Mediterràni diàriament on hi destaca la seva lluminositat. Precisament aquest espai, on es pot dinar, sopar o prendre una copa, està obert a tot el públic en general.  Quim Díaz, director de l’hotel exposa que “per la situació extraordinària que tots coneixem, la nostra terrassa és un espai obert, perfectament delimitat i on la seguretat, forma part del confort i del benestar que volem transmetre a tothom. La intenció és descobrir un Salou nou en un espai immillorable com és a casa nostra en un moment estiuenc diferent».

L’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou és un establiment de caràcter familiar i amb una llarga trajectòria en el sector turístic de la Costa Daurada. Disposa de 63 habitacions, aparcament, àrea infantil, terrassa exterior i restaurant. A inicis d’aquest 2020 el grup hoteler 4R va realitzar una notable inversió per la compra de l’hotel i en un futur portarà a terme una actualització de les instal·lacions. Xavier Roig afirma que “la nostra estratègia empresarial és donar continuïtat a un projecte en el que creiem i que aposta per invertir a la Costa Daurada, en el territori i amb una identitat i un ADN molt 4R”.