Es tracta de prop d’un miler d’ampolles del seu nou vi escumós Brut Nature Gran Reserva “elaborat de manera tradicional amb les varietats macabeu, xarel·lo i parellada, fruit de la nostra nova etapa a les antigues caves del segle XIV, que han reposat amb tranquil·litat durant 84 mesos i que van ser desgorjades el dilluns d’aquesta mateixa setmana”, explica Mariona Rendé. “La nostra idea és posar-les progressivament al mercat a partir de la demanda que ens vagi arribant durant les properes setmanes”.

Es tracta d’un nou projecte impulsat al nou celler que Rendé Masdéu ha ubicat i reconstruït a les antigues Caves Simó de Palau després de patir les terribles conseqüències de la riuada que es va emportar -l’octubre de l’any passat- el seu celler de tota la vida ubicat a l’entrada de l’Espluga de Francolí. Mariona Rendé explica que aprofitant aquesta situació, amb aquestes noves instal.lacions i amb les caves, “de cara a l’any vinent farem també tiratge d’escumós”.

Nota de tast

Aquest escumós Rendé Masdéu, que “ha reposat durant els darrers set anys a la foscors subterránia”, amb un grau alcohòlic d’11,5%, és ideal per acompanyar aperitius, tota mena de peixos i marics, carns blanques, formatges cremosos i xocolates amb alt percentatge de cacao”.

Més informació:

Rendé Masdéu compra les Caves Simó de Palau per fer-hi el seu nou celler

El nou Celler Rendé Masdéu comença a caminar amb l’obertura de la seva botiga