Una de les vinyes més simbòliques del Celler Sanromà de Vila-rodona ha patit a les darreres hores un acte vandàlic i ha aparegut amb ceps serrats pel seu tronc, tal com es pot veure en la imatge que encapçala aquesta notícia. Aquesta acció del tot punible i del tot inexplicable s’ha conegut a partir d’un vídeo enregistrat pel propi Eduard Sanromà que s’ha lamentat d’aquesta situació i ha criticat amb duresa aquest atac patit a la vinya. “Impotència i ràbia“, són les paraules que ha utilitzat davant d’aquesta agressió.  Amb el raïm d’aquest ceps, Sanromà n’elabora els seus vins l’Incorrecte i un dels seus escumosos.

El vídeo que el mateix Sanromà ha enregistrat i ha penjat a xarxes:

 

La denúncia pública realitzada per Sanromà ha omplert la xarxa de mostres de suport i també d’indignació envers un acte d’aquesta mena. Una denúncia que Sanromà farà també efectiva davant els Mossos d’Esquadra. La mateixa Denominació d’Origen Tarragona ha expressat el seu rebuig tot dient que “lamentem i denunciem públicament l’agressió que ha rebut el Celler Sanromà. Esperem que es pugui localitzar ben aviat els culpables, que paguin pel que han fet i que això no torni a passar en el futur“. Fins i tot l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, s’ha afegit a la crítica per aquest fet amb aquestes paraules “Quin greu. Tot el meu suport i ànims. I que es castigui al cretí que ha fet això“.