Sota el lema “Ni un aerogenerador més!” aquest diumenge -dia 14 de març- la plataforma Terra Alta Viva organitza un acte cultural reivindicatiu per denunciar la proliferació de projectes eòlics a la zona

Davant l’inici de les obres de la central eòlica “Los Barrancs” s’ha formalitzat una mobilització de protesta aquest diumenge 14 de març, que consistirà en un acte cultural i reivindicatiu en defensa de la Terra Alta. La trobada s’iniciarà al Celler Bernaví (Camí de Berrús km4, Vilalba dels Arcs). Pel que fa a les activitats programades, cal dir que des de les 11 h fins a les 14 h el protagonisme serà per la música en directe, amb la participació de “Temps al temps” i “Joe Juanós”. Paral·lelament s’organitzaran tot un seguit de visites guiades -per a grups de fins a 5 persones- a l’Espai de la Batalla de l’Ebre dels Barrancs amb la coordinació de Voravall Turisme i així com parlaments de presentació de l’entitat a càrrec de membres de la nova entitat.

Aquest acte cultural i reivindicatiu “pretén ser un punt de trobada pels habitants de la comarca, una exposició dels fets que ens condueixen fins a l’inici de les obres la darrera setmana de les centrals tramitades per les ZDP  (Zona de desenvolupament prioritari) i un espai des d’on poder teixir noves mobilitzacions“, expliquen els organitzadors de la jornada.