Torelló Viticultors, l’històric celler del Penedès (Gelida) inaugura un nou espai gastronòmic a l’aire lliure a la finca Can Martí, envoltat de vinyes, davant la masia medieval de la família. El projecte, que s’nomena La Barbequiú Torelló,  té com a gran protagonista una àmplia terrassa, on els visitants del celler podran gaudir d’un elaborat menú barbacoa, “amb un toc gourmet“, acompanyat dels vins i escumosos de llarga criança de la casa. La Barbequiú Torelló arrancarà al mes de juny amb l’organització de quatre dinars els dissabtes 5, 12, 19 i 26 del mateix mes

Al mes de juliol, seguint amb les activitats de suport a l’hostaleria i per ajudar a dinamitzar les visites al celler i al territori, Torelló participarà en el festival Corpinnat Gastronòmic, on organitzarà 9 sopars, de la mà de diferents restaurants de les quatre comarques catalanes. En aquesta primera edició, xefs de coneguts restaurants es traslladaran a la masia familiar per a oferir la seva millor gastronomia, amb menús maridats amb els vins i escumosos de Torelló i la música d’un dj en directe. Després d’aquesta primera edició del Corpinnat Gastonòmic, la familia Torelló “té intenció de continuar amb la iniciativa i convidar a altres cuiners i restaurants a venir al celler, per a participar de l’experiència. La situació sanitària serà la que determinarà altres activitats que es puguin anar organitzant a Torelló els pròxims mesos“.

Ernestina Torelló i els seus fills Paco i Toni es mostren molt il·lusionats amb aquests nous projectes enoturístics i gastronòmics: “Sempre hem tingut molta relació amb l’hostaleria, tant en l’àmbit comercial com de gaudir personalment”, comenta Ernestina, administradora i 22a generació de la familia Torelló. Amb aquestes iniciatives “Torelló vol ajudar a reactivar el sector i aportar el seu granet de sorra, donant suport a l’hostaleria, tan malmesa després d’aquests mesos de restriccions i confinament. Tanmateix el celler busca millorar i adaptar-se a la nova realitat, innovant per donar resposta a les peticions d’un públic que demana cada cop més activitats a l’aire lliure“.

Restaurants per aquesta 1a edició del Corpinnat Gastronòmic

29 de juny – Passadís del Pep (Barcelona)

01 de juliol – Sidreria La Muralla (Cambrils)

06 de juliol – Kauai (Gavà Mar)

08 de juliol – Mordisco (Barcelona)

13 de juliol – Syrah (Girona)

15 de juliol – Botafumeiro (Barcelona)

20 de juliol – Bar Pinotxo, La Boquería (Barcelona)

22 de juliol – Cal Ticus (Sant Sadurní)

27 de juliol – Sheyton by David Molina (Lleida)

Es pot consultar tota la informació i realitzar la reserva dels diferents esdeveniments gastronòmics a través del web www.torello.com/torello-gastronomic.