La Pedrera- Casa Milà s’ha unit amb l’Incavi, l’Institut Català de la Vinya i el Vi, i les DO catalanes per oferir tastos de vins i productes gastronòmics aquest estiu i tardor. Tots els caps de setmana a partir del 19 de juny l’edifici de Gaudí programa La Pedrera amb DO: una experiència única que fusiona arquitectura i degustació

La Pedrera arrenca la temporada d’estiu el proper 19 de juny oferint una nova experiència que fusiona l’arquitectura de Gaudí, les Denominacions d’Origen del vi de Catalunya i la cultura del vi. Així doncs, a la Casa Milà, s’oferiran tastos i activitats vinculades a les Denominacions d’Origen catalanes.
Concretament, cada cap de setmana dels mesos de juny, juliol, setembre i octubre es dedicarà a una Denominació d’Origen catalana i s’oferirà, per una banda, dos tastos que aprofundiran en els tipus de vins i les especificitats de cada DO, els dissabte i el diumenges a les 12h, a la Sala Gaudí de La Pedrera; i per l’altra, una experiència més lúdica que vincularà la cultura, la gastronomia del territori i el vi, al terrat de La Pedrera, els dissabtes al vespre. Els tastos es podran completar amb una visita completa a l’edifici modernista.

La Pedrera acollirà les 12 Denominacions d’Origen catalanes

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració amb l’INCAVI i les 12 Denominacions d’Origen catalanes. D’aquesta manera “La Pedrera vol esdevenir un escenari excepcional per gaudir d’una experiència única que vincula l’edifici modernista amb el territori“, expliquen fonts de l’organització.

Primavera:
Els capvespres amb la DO, dissabtes de 19 a 21h,
Tast complet de vins per endinsar-se a la DO, dissabtes i diumenges a les 12h

19 i 20 juny
DO Terra Alta
26 i 27 juny

DO Catalunya
3 i 4 juliol
DO Penedès
10 i 11 juliol
DO Alella
17 i 18 juliol
DOQ Priorat
24 i 25 juliol
DO Montsant

Tardor:
Els capvespres amb la DO, dissabtes de 19 a 21h,
Tast complet de vins per endinsar-se a la DO, dissabtes i diumenges a les 12h

18 i 19 setembre
DO Conca de Barberà
2 i 3 octubre
DO Empordà
9 i 10 octubre
DO Costers del Segre

16 i 17 octubre
DO Pla de Bages

23 i 24 octubre
DO Cava

30 i 31 octubre

DO Tarragona

La Pedrera, una obra mestra de la natura

La Pedrera és la culminació de l’obra d’Antoni Gaudí, és l’edifici on va concentrar tots els seus coneixements de la forma més pura i coherent. Es tracta d’una obra d’art total. La Casa Milà és un resum genial de la natura, és on Gaudí combina estètica i funcionalitat amb un clara inspiració en el món vegetal. L’arquitecte projecta un edifici totalment ondulat que batega com un ésser viu. La Pedrera és, en definitiva, una obra mestra de la natura. L’edifici és la seu i el principal equipament que gestiona la Fundació Catalunya La Pedrera.

L’INCAVI, eina al servei del sector de la vinya i el vi

L’Institut Català de la Vinya i el Vi és l’organisme autònom de la Generalitat de Catalunya que té com objectiu incentivar els vins de qualitat i fer-los més competitius de cara els mercats interior i exterior, impulsar la recerca, l’experimentació i la transferència de tecnologia, així com difondre el coneixement dels vins catalans, les Denominacions d’Origen i fomentar la cultura del vi.