La Denominació d’Origen (DO) Catalunya, amb més del 50% del vi català amb DO, arrenca una nova col·laboració amb Grup Focus, la primera empresa de l’estat en producció i explotació d’esdeveniments escènics i culturals, líder en el sector amb els seus teatres: Romea, Goya, Condal i La Villarroel. De nou, el binomi vi-teatre segueix agafant embranzida dins l’univers de la DO Catalunya per reivindicar com ha fet sempre, el seu suport a la cultura, de la qual el vi en forma part. Aquest cop, ho fa per a tota la temporada 21/22 i amb l’objectiu que sigui la temporada que retorni la normalitat a les sales, després d’un exercici marcat per la pandèmia i molt complex per ambdós sectors

La col·laboració ha estat formalitzada aquest mateix matí pel President del Consell Regulador de la DO Catalunya, Xavier Pié, i el President del Grup Focus, Daniel Martínez de Obregón. En aquesta ocasió, la DO Catalunya serà el vi en exclusiva als teatres del grup, on els assistents podran gaudir d’una copa de vi català. Però el maridatge anirà més enllà del bar del teatre i donarà el salt també a alguns dels escenaris. En els propers mesos, s’aniran desvetllant els detalls. Es tracta d’una iniciativa que pretén consolidar l’aposta de la DO Catalunya per la cultura i l’art i de l’èxit de les participacions del Consell Regulador en projectes com “T’estimo si he begut” o “53 diumenges” als teatres catalans.

La DO Catalunya renova el seu suport al programa Tast Vertical edició d’estiu

Amb la mateixa vocació de fer arribar el vi al gran públic, la DO Catalunya renova, la col·laboració amb el programa ‘Tast Vertical’ en la seva setena temporada consecutiva, conduït per l’escriptora Empar Moliner, a Catalunya Ràdio. Un any més es comptarà amb la presència del cantautor i wine lover Àlex Torío i amb el periodista especialitzat, professor i sommelier professional Ramon Francàs. Es podrà escoltar tots els dissabtes i diumenges, de 12 a 13 hores, i tindrà una duració de 12 programes. L’estrena serà el proper dissabte 24 de juliol i s’allargarà fins diumenge 29 d’agost.

La nova temporada del ‘Tast Vertical’ farà un recorregut pels millors podcasts registrats fins ara i abordarà temes tan diversos com els maridatges, el consum de vi a Catalunya durant la pandèmia, el vi a l’antiguitat o les dones agràries i del vi. Com sempre, no hi faltarà el consultori del programa, botigues especialitzades o parelles del vi català.