A hores d’ara hi ha una trentena d’activitats programades a l’espera de rebre’n més els propers dies per difondre la diversitat, la riquesa i el territori de la vinya i el vi a Catalunya. La Setmana del Vi Català serà present al Gastronomic Forum amb un espai de debat i difusió sobre les darreres tendències del sector i un showroom professional de vins catalans

Visites a vinyes, tastos de vins, experiències enoturístiques, descomptes per la compra de vi, són només algunes de les propostes que oferirà la Setmana del Vi Català, que tindrà lloc del 18 al 24 d’octubre. El període de recepció d’activitats està obert fins el 30 de setembre i tot aquell que vulgui oferir una activitat vinculada la món del vi – cellers, botigues de vins, restaurants, denominacions d’origen, associacions, etc.- pot proposar-la a través d’un formulari que es pot trobar a la pàgina web creada per l’ocasió: www.setmanadelvicatala.cat .

El programa de la Setmana del Vi Català està dividit en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives. Amb totes les activitats proposades, més les pròpies que organitza l’INCAVI i les Denominacions d’Origen, s’està confeccionant tot el programa de la Setmana del Vi Català que ja es pot consultar al web.

La Setmana del Vi Català també al Gastronomic Forum Barcelona
A més, amb la voluntat de sumar sinergies i vincular encara més el món del vi i la gastronomia, la Setmana del Vi Català serà present al Gastronomic Forum Barcelona, l’esdeveniment pels professionals de la gastronomia que se celebrarà a Barcelona del 18 al 22 d’octubre. Durant el Gastronomic Forum Barcelona hi haurà el Showroom del Vi Català una acció on els cellers catalans mostraran el seu producte als professionals del sector, principalment del canal de la restauració, botigues especialitzades i distribució de Catalunya. Aquest esdeveniment està organitzat per Prodeca amb el suport de l’INCAVI.

I, també, en el mateix lloc i amb l’esperit difusor de la Setmana del Vi Català, hi haurà un espai de debat i conferències al voltant de la cultura de la vinya i el vi al nostre país durant els tres dies del Gastronomic Forum, del 18 al 20 d’octubre.

Més informació: https://www.setmanadelvicatala.cat/