Recta final de la Setmana del Vi Català amb un cap de setmana ple d’activitats amb la vinya i el vi com a protagonista. A Barcelona, la Setmana del Vi Català es podrà viure a Mercat de Mercats, a La Pedrera amb DO i a Tapantoni, entre d’altres. I arreu del territori, visites a vinyes i cellers, tastos de vins, maridatges, i molt més que es pot consultar al web www.setmanadelvicatala.cat

La Setmana del Vi Català, que va començar dilluns 18 d’octubre, està encarant la recta final amb un cap de setmana que arriba carregat d’activitats lúdiques i culturals al voltant del món del vi i que tindran lloc arreu del territori. Des d’un scape room sobre vi a Vic, a una caminada amb marxa nòrdica entre vinyes al Penedès, una visita guiada en una vinya situada en un camp d’aviació de la guerra civil a l’Empordà o concerts musicals amb vi al Priorat són només algunes de les moltes activitats que estan programades per aquest cap de setmana i que podreu consultar al web www.setmanadelvicatala.cat.

També a Barcelona s’han preparat accions per gaudir del vi elaborat a Catalunya. Per exemple a Mercat de Mercats, la festa dels mercats municipals de Barcelona i que tindrà lloc a la Plaça de les Glòries, des d’avui i fins diumenge hi haurà activitats i tastos relacionats amb els aliments de proximitat, els productes de la terra i el reaprofitament i compta amb la participació de restaurants de la ciutat. En aquest espai hi haurà una gran barra de vins on es podran acompanyar els tastets de la fira amb vins de les DO Alella, Catalunya, Empordà i Terra Alta.

La Pedrera amb DO

I a La Pedrera, un nou tast de La Pedrera amb DO, aquest cop amb la DO Cava, oferint un tast d’aquests escumosos el dissabte i el diumenge a les 12h. O el Tapantoni, una ruta gastronòmica pel barri de Sant Antoni on tots els restaurants oferiran una tapa acompanyada amb una copa de vi amb DO catalana.

El programa de la Setmana del Vi Català està estructurat en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi i activitats divulgatives. Totes elles es poden consultar per dia i per localització a la pàgina web creada per l’ocasió: www.setmanadelvicatala.cat , des d’on es pot contactar amb l’organitzador i reservar l’assistència.

La Setmana del Vi Català està organitzada per l’INCAVI amb el suport de les Denominacions d’Origen i de totes les entitats i empreses vinculades amb el món del vi promotores d’activitats.

Més informació: https://www.setmanadelvicatala.cat/