El Celler Masroig presenta, un any més, la nova imatge del seu emblemàtic Vi Novell sota el lema “És el moment”. En aquesta 12a edició, i com ja s’havia anat produint en les dues darreres anyades, s’ha apostat per dissenyar una etiqueta original, desvinculada del porc i que fes èmfasi en els petits plaers quotidians: “aquells moments que passen desapercebuts i que, en general, són els que ens fan més feliços“.

Com marca la tradició, cada 11 de novembre tenia lloc la matança del porc i es tastava el primer vi de la temporada. És per aquest motiu que, any rere any, des del Celler Masroig s’ha apostat per vincular la imatge del vi novell a la dita ‘Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi’. Enguany, però, el disseny s’allunya d’aquesta idea, i les sis etiquetes creades inclouen objectes quotidians. “Són, per tant, elements que no tenen un significat transcendental, però que van associats a moments únics“, expliquen des del citat celler.  El canvi d’imatge, realitzat per l’estudi de disseny Atipus, “ve marcat per la situació actual i per l’ànim de voler gaudir dels moments senzills. Arribar a casa després d’un llarg dia, una bona conversa o un partit entre amics són alguns dels missatges que acompanyen aquesta edició limitada a 10.000 ampolles“, expliquen.

Nova edició de la Festa del Vi Novell
Per celebrar l’arribada del Vi Novell 2021, el Celler Masroig vol recuperar la seva tradicional festa de presentació, però realitzant-la per a un grup més reduït de persones, enfocada sobretot a un públic professional i amb invitació prèvia. La 12a Festa del Vi Novell se celebrarà el proper 12 de novembre a partir de les 19:30h al Celler Masroig.

Aquest dia es durà a terme el pregó a càrrec de la padrina, Judit Martín, actriu catalana coneguda per les seves intervencions a programes com ‘Crackòvia’ o ‘Polònia’, entre d’altres. Un cop finalitzat el pregó, s’espinjolarà la bóta del Vi Novell 2021. Els assistents podran gaudir d’un sopar en format showcooking amb tapes gastronòmiques per acompanyar el vi. Durant la festa tindrà lloc, també, l’actuació del col·lectiu artístic performatiu ‘Si flota es bruja’, que compartirà una peça inèdita. La temàtica es mourà al voltant de la sinergia entre la tradició dels elements naturals i la simbologia de l’inici de cicle que suposa la celebració de Sant Martí.

Visites del Vi Novell, novetat d’enguany
Com a novetat, els assistents podran gaudir en exclusiva d’una nova visita enfocada a conèixer l’origen del vi novell endinsant-se en els passadissos subterranis del Celler Masroig, espai on estan ubicats els trulls i que compten amb una gran història. Amb l’objectiu de donar major protagonisme al Vi Novell, es preveu que la visita pugui estar disponible per a tots els públics durant les setmanes posteriors al seu llançament.