Aquest proper cap de setmana, 27 i 28 de novembre, torna l’Abadal Christmas Market & Wine Experience, l’experiència enogastronòmica del celler Abadal que aquest any celebra la seva cinquena edició. Els visitants podran gaudir d’ una selecció de showcookings en directe, tallers i tastos dirigits, d’un mercat nadalenc amb productes gastronòmics i artesanals, d’ una zona gastro bar, visites al celler i música en viu

Aquest proper cap de setmana, 27 i 28 de novembre, tindrà lloc la cinquena edició de l’Abadal Christmas Market & Wine Experience, un esdeveniment únic, a les portes del Nadal, amb el vi i la gastronomia com a protagonistes. En aquesta edició del ja consolidat mercat gastronòmic i nadalenc del celler, els assistents podran gaudir d’una oferta variada de showcookings, tallers i tastos dirigits, com el showcooking de l’Escola Joviat, el showcooking d’arrossos amb el xef Jordi Llobet, una master class de caviar, la degustació de tapes & vi, el tast asiàtic, el tast gourmet, el tast de productes italians o el del Pelegrí, entre d’altres.

El dissabte 27 el celler obrirà les seves portes d’11 a 20 hores i, el diumenge 28, ho farà d’11 a 16 hores. Durant tota la jornada, els visitants hi podran trobar un mercat nadalenc amb propostes gastronòmiques i artesanals, una zona gastro bar amb una barra de vins Abadal i especialitats culinàries del Bages, música en viu, visites al celler i alguna proposta pels més menuts de la casa. També s’oferiran altres maridatges gastronòmics com el de foie gras i vi, tòfona i vi, formatges i vi, pernil i vi i, pels més dolços, el tast de xocolata i el tast gormand. Més informació i compra anticipada de tiquets a www.abadal.ne