Aprofitant la nova campanya de Les Sorts ‘Tots busquem alguna cosa‘, el Celler Masroig proposa per aquest Nadal una activitat pensada perquè les famílies puguin gaudir d’una visita al celler més didàctica i entretinguda. Amb aquesta activitat, el celler vol obrir-se a un públic més ampli i divers perquè tothom qui vulgui, pugui gaudir de l’enoturisme en família, especialment els més petits.

Funcionament de l’activitat

La proposta és un recorregut pel celler en el qual els nens i nenes podran aprendre més sobre la història del celler i veure com es fa el vi mentre desxifren una sèrie d’enigmes i pistes, que els portaran a un premi al final de la visita. Des dels trulls centenaris fins a la nova nau de bótes, les famílies podran descobrir el celler i el món del vi d’una manera interactiva, divertida i didàctica. Al final d’aquesta visita es farà un tast de vi pels adults i els nens podran fer un tast de most i oli d’oliva verge extra.

Les visites es faran per grups unifamiliars (grups bombolla) i estaran disponibles des del pròxim 27 de desembre fins al 4 de gener, sempre al mateix horari, les 16 h de la tarda. A més, la disponibilitat serà segons ordre de reserva, que s’haurà de fer prèviament amb mínim un dia d’antelació. De moment es tracta d’una activitat que es farà únicament per Nadal i que té un preu de 10 € per adult i 5 € per nen. Aquesta acció és el tret de sortida per reprendre la campanya de Les Sorts, que en aquesta segona etapa se centrarà més en les accions i actes offline, vinculades a l’entreteniment.

La prova pilot

L’activitat es va realitzar amb anterioritat, com a prova pilot, amb la influencer @mamaeconomista, que parla de la seva experiència en una entrada al seu blog, a través d’una acció de la vinya en família organitzada pel Patronat de Turisme de la Costa Daurada.