A més de tornar a celebrar-se al seu espai natural, enguany tornen també totes les activitats que han fet popular aquesta fira de Temps de Vi, com ara els tastos en vaixell, l’àmplia oferta musical o els tastos i maridatges gastronòmics. Entre els tastos d’aquesta edició destaca el tast maridatge en homenatge al gastrònom i compositor musical Pere Tàpies, un concert gastronòmic on el menjar i el beure acompanyaran la música de Pere Tàpies, interpretada per Vidal Soler. Serà diumenge 12 a les 12h al Restaurant La Fitorra.

Pel que fa als maridatges gastronòmics, dissabte serà el torn de maridar pa i vi de la mà de l’obrador de Jordi Morera. A l’Espiga d’Or, i en dos horaris de tarda, a les 18h i a les 19h. I diumenge serà el torn de les Malvasies de Sitges. Un tast que tindrà lloc a les 12h al local de Temps de Vi, i que serà tot un passeig pels diferents vins i elaboracions a base d’aquesta varietat autòctona.

Els assistents podran gaudir enguany de les propostes vinícoles i gastronòmiques de 34 expositors: Alsina&Sardà, AT Roca, Avgvstvs Forvum, Bolet Organic Wines, Bouquet d’Alella, Can Ràfols dels Caus, Can Virgili, Canals&Munné, castelo de Pedregosa, Cava Mariona de Mar, Celler de Viticultors, Celler Eudald Massana – Mas dels Clavers, Celler Laurona – Consulat de Vins, Celler Puig-Batet, Celler Vendrell Rived – Estol Verd Celler, El Bandarra, El Surtidor, Finca Valldosera – Celler Hospital Sitges, Finca Viladellops, Gremi VNG – desTaPa Vilanova, La Fireta, Llopart, Mas Codina, Maset, Montesquius, Padró i Família, Parés Baltà, Priorat B&D Lab, Productes Piqué, Ramon Canals, Torelló Viticultors, Vins Carles Sala Casanovas, Vinyes 7 Pams i Xa Xa Xa Guirigall.

Actes posteriors a la fira
Una altra de les novetats d’enguany és que el programa d’actes s’allarga més enllà del cap de setmana de la fira. Així, aquells que tinguin més ganes de Temps de Vi podran participar en un sopar maridatge a l’Hotel Ceferino, on podran gaudir dels escumosos de Torelló junt amb la cuina del restaurant. Serà divendres 17 de juny a les 20:30h.
Dissabte 18 serà el torn de fer un viatge gastronòmic a través de set gastrotapes de fusió asiàtica mediterrània que prepararà el restaurant Manyam i que els assistents podran maridar amb els vins més gastronòmics de Mas dels Clavers – Finca Can Gallego. A partir de les 18:30 al restaurant Manyam.

Sobre Temps de Vi
Temps de Vi és una fira que neix amb l’objectiu de promoure els vins elaborats a Catalunya per ajudar a difondre la cultura del vi i del cava, així com el patrimoni de Vilanova i la Geltrú. La fira s’ha celebrat històricament al centre neuràlgic de la ciutat, la Rambla Principal, amb representació d’una quarantena de cellers de les diferents denominacions d’origen catalanes. A més dels estands vinícoles, la fira compta també amb espais gastronòmics, actuacions musicals i altres representacions artístiques. La ubicació marinera del municipi és el reclam fonamental de Temps de Vi, que ofereix entre les seves múltiples activitats la possibilitat de fer tastos en alta mar, el tret diferencial d’una fira que enguany arriba a la seva onzena edició.