Avui dimarts arrenca una nova quinzena amb els vins Montsant com a protagonistes al VINSEUM. Fins al dilluns 8 d’agost, els visitants del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya seran obsequiats a l’entrada amb una copa d’alguna de les referències que la DO Montsant té a la Taverna del Museu on, un cop finalitzada la visita, també podran degustar-los, i fins i tot fer-se amb aquells que més els hi agradin, ja que també estaran a la venda en la botiga del Museu

La quinzena de la DO Montsant al VINSEUM s’emmarca dins el conveni de col·laboració que totes dues entitats van signar el passat any, i mitjançant el qual la DO Montsant va passar a formar part del col·lectiu d’entitats amigues del VINSEUM, convertint-se en sòcia patrocinadora. El suport a la cultura i el foment de la cultura del vi al territori són les principals motivacions que van portar a la DO Montsant a sumar-se al projecte del VNSEUM.

5 d’agost: tornen els Divendres DiVins a Montsant

I seguint amb aquesta política de suport a la cultura, la Denominació d’Origen Montsant torna a sumar-se enguany a la iniciativa Divendres Divins, un cicle cultural promogut pels Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona, que es recupera enguany després de dos anys d’aturada a conseqüència de la crisi sanitària.

La cita serà divendres 5 d’agost (19:30h) a Pradell de la Teixeta de la mà dels artistes Guillem Anguera i Xavier Pié, que amb l’acordió i el saxo, amenitzaran el vespre amb la seva proposta de música folk, que serà maridada amb els vins Montsant. Prèviament, els assistents gaudiran d’una visita guiada pel poble.

Divendres Divins, que celebra enguany la seva 7a edició, torna a l’acció amb el mateix objectiu pel qual va néixer, el de posar en valor aspectes diversos de les comarques tarragonines, com són els espais patrimonials, les denominacions d’origen i els artistes del territori, i convertir-los en un atractiu turístic i cultural durant el període estival.