El primer cap de setmana de la #festadelaverema22, el 24 i 25 de setembre i també el 2 d’octubre, els cellers de la DO Tarragona obriran per oferir activitats enoturistiques per a tots els gustos: tastos; esmorzars i dinars de veremadors; navegació per l’Ebre; escape rooms; verema a l’antiga, concursos de beure en porró… “una oferta infinita per a gaudir dels nostres vins i paisatges“, comenten des del citat organisme.

El primer cap de setmana d’octubre es clourà amb una novetat, un sarau de tardor a Vilabella, territori del Gaià. Una fira (5 consumicions + copa) el capvespre de dissabte primer d’octubre, amb food trucks i música per ballar en directe amb “Trio pixinguinha”. MOST FESTIVAL, el Festival del Cinema i el Vi de Catalunya també serà a Vilabella, amb el film de Jean-Baptiste Alazard: “L’Âge d’or”, un diari filmat al voltant d’una parella de viticultors, que es torna testimoni i demostració que d’altres formes de viure són possibles“, expliquen els organitzadors.

Diumenge 2 d’octubre, la festa de la verema s’acomiadarà amb un passeig pels paisatges vitivinícoles del Gaià; una esmorzar de veremador i un dinar popular.

A continuació podeu consultar el gruix d’activitats programades:

Cellers Participants:

Celler Mas Bella: Portes obertes del celler, per fer vista i tastar els vins del celler i posterior dinar amb amanida, pica-pica, fideuà i postres. Menú infantil pels nens i nenes.
Dia: 24 de setembre 12:00 h
Preu: 22€ adults / 8€ nens
Reserva: info@cellermasbella.com

Celler Mas del Botó: Verema a mà dels participants, carregaa i traginada del raïm amb mules fins el celler. Trepitjada amb els peus al ritme de la música del grup folk “Ellas Music Band”. Dinar al celler, on la carn de cabra agafa protagonisme com a menja tradicional en època de verema a la Mediterrània.
Dia: 2 d’octubre.
Preu: 50€
Reserva: @celler_mas_boto

Vinyes del tiet Pere: Esmorzar de veremador amb ostró del Delta i els vins macabeu del celler a la vinya del Camí de la Font de Vinyes del tiet Pere de Vilabella.
Reserva fins dijous dia 22 de setembre.
Dia: 25 de setembre 11:00 h
Preu: 15€
Reserva: 34 625 40 89 74 / vinyesdeltietpere@gmail.com

Cellers Blanch: Degustació de coca de recapte de amb tast d’ull de llebre de Cellers Blanch: Rosat, negre i escumós.
Dia: 24 11:00 h
Preu: 10€
Reserva: info@cellersblanch.com
Escape room
Dia: 25 16:00 h / 18:00 h / 20:00 h
Preu: 2 persones 50€ / 3 persones 55€ / 4 persones 60€ / 5 persones 65€ / 6 persones 70€ / +5€ per persona
Reserva: info@cellersblanch.com

Vins i Olis Suñer: L’activitat inclou una baixada en kayak de Móra la Nova fins a Ginestar amb Rogles Aventura, empresa d’esports d’aventura de la Ribera d’Ebre. Un cop finalitzat el kayak en endinsarem al Celler Suñer per fer un tast de 5 vins
Celler Mas Vicenç del celler maridats amb formatges i embotits de la comarca. També donarem l’oportunitat de tastar vins en rama, acabats de fermentar i sense filtrar.
Dia: 24 i 25 10:00 h
Preu: menors de 8 persones 39€ / de 8 a 15 persones 35€ / de 16 a 21 persones 31€ / – de 18 anys 27,50€ / – de 8 anys 3€
Reserva: vinsiolisuner.com

Celler Mas Vicenç: Una experiència per a totes les edats que neix per transmetre l’essència de la collita i la premsada del raïm com es feia tradicionalment. Gaudirem d’una passejada fins a la vinya per a veremar la fruita madura i reposarem forces amb un bon esmorzar de pagès. Després tornarem al celler per a visitar-lo, premsar el raïm amb els peus i divertir-nos amb el concurs de beure amb porró.
Dia: 24 i 25 de setembre
Preu: Adults 20€ / nens 8€
Reserves: www.masvicens.com

Celler Pedrola: L’activitat consisteix en un tast de mostos i vins de la verema 2022 maridat amb productes de la terra.
Hi ha dos sessions, matí a partir de les 1030 h, i tarde a les 17:30h
Dia: 24 de setembre 10:30 h / 17:30 h
Preu: 15€
Reserves: @cellerpedrola

Molí de Rué: Benvinguda al celler seguit d’una petita camina fins la vinya on tastarem els vins elaborats aquesta verema 2022 i que seran els futurs Mims, tot acompanyat d’un tast de producte de proximitat
Dia: 30 de setembre 19:30 h
Preu: 18€
Reserves: @moliderue

Vinya Janine: Berenar de veremador al celler amb tast de vins i most. Portes obertes al celler! Apte per a tots els públics. Apte per a persones amb mobilitat reduïda. Activitat petfriendly.
*També hi haurà opció vegana.
Dia: 24 de setembre 17:00 h
Preu: 5€, <18 gratuït
Reserves: 696 348 465 / comercial@vinyajanine.com