El primer cap de setmana de la #festadelaverema22, el 24 i 25 de setembre i també el 2 d’octubre, els cellers de la DO Tarragona obriran per oferir activitats enoturistiques per a tots els gustos: tastos; esmorzars i dinars de veremadors; navegació per l’Ebre; escape rooms; verema a l’antiga, concursos de beure en porró… “una oferta infinita per a gaudir dels nostres vins i paisatges“, comenten des del citat organisme.
“El primer cap de setmana d’octubre es clourà amb una novetat, un sarau de tardor a Vilabella, territori del Gaià. Una fira (5 consumicions + copa) el capvespre de dissabte primer d’octubre, amb food trucks i música per ballar en directe amb “Trio pixinguinha”. MOST FESTIVAL, el Festival del Cinema i el Vi de Catalunya també serà a Vilabella, amb el film de Jean-Baptiste Alazard: “L’Âge d’or”, un diari filmat al voltant d’una parella de viticultors, que es torna testimoni i demostració que d’altres formes de viure són possibles“, expliquen els organitzadors.
Diumenge 2 d’octubre, la festa de la verema s’acomiadarà amb un passeig pels paisatges vitivinícoles del Gaià; una esmorzar de veremador i un dinar popular.
A continuació podeu consultar el gruix d’activitats programades:
Cellers Participants:
Celler Mas Bella: Portes obertes del celler, per fer vista i tastar els vins del celler i posterior dinar amb amanida, pica-pica, fideuà i postres. Menú infantil pels nens i nenes.
Dia: 24 de setembre 12:00 h
Preu: 22€ adults / 8€ nens
Reserva: info@cellermasbella.com
Dia: 2 d’octubre.
Preu: 50€
Reserva: @celler_mas_boto
Reserva fins dijous dia 22 de setembre.
Dia: 25 de setembre 11:00 h
Preu: 15€
Reserva: 34 625 40 89 74 / vinyesdeltietpere@gmail.com
Dia: 24 11:00 h
Preu: 10€
Reserva: info@cellersblanch.com
Dia: 25 16:00 h / 18:00 h / 20:00 h
Preu: 2 persones 50€ / 3 persones 55€ / 4 persones 60€ / 5 persones 65€ / 6 persones 70€ / +5€ per persona
Reserva: info@cellersblanch.com
Celler Mas Vicenç del celler maridats amb formatges i embotits de la comarca. També donarem l’oportunitat de tastar vins en rama, acabats de fermentar i sense filtrar.
Dia: 24 i 25 10:00 h
Preu: menors de 8 persones 39€ / de 8 a 15 persones 35€ / de 16 a 21 persones 31€ / – de 18 anys 27,50€ / – de 8 anys 3€
Reserva: vinsiolisuner.com
Dia: 24 i 25 de setembre
Preu: Adults 20€ / nens 8€
Reserves: www.masvicens.com
Hi ha dos sessions, matí a partir de les 1030 h, i tarde a les 17:30h
Dia: 24 de setembre 10:30 h / 17:30 h
Preu: 15€
Reserves: @cellerpedrola
Dia: 30 de setembre 19:30 h
Preu: 18€
Reserves: @moliderue
*També hi haurà opció vegana.
Dia: 24 de setembre 17:00 h
Preu: 5€, <18 gratuït
Reserves: 696 348 465 / comercial@vinyajanine.com