El Jutge Diego Álvarez de Juan, responsable del Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus ha determinat fa una estona ajornar la declaració de Felipe Francisco G. i traslladar-la al dia 29 de setembre. El motiu, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, hauria estat motivat per la impossibilitat d’assistir-hi d’un dels advocats al tenir “un assenyalament urgent per un altres cas”.

La citada declaració s’ha ajornat pel dia 29 d’aquest mes de setembre al matí.

Recordem que la citació d’avui és la primera de les vistes que s’han de realitzar durant els propers dies i que afectaran a sis imputats pel presumpte frau en la falsificació de segells de garantia de cinc DO’s catalanes. Una estafa que hauria posat al mercat prop de 40 milions d’ampolles durant cinc anys.

AJORNADES LES DECLARACIONS DELS 6 IMPUTATS PEL FRAU DELS MILIONS D’AMPOLLES DE RESERVA DE LA TIERRA AMB SEGELL FALS