El Jutge Diego Álvarez de Juan, responsable del Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus ha redactat una providència en la que ajorna les declaracions dels sis imputats pel frau dels milions d’ampolles amb segell de garantia de qualitat fals. Unes diligències que s’havien de realitzar entre demà, dia 21, i dimecres, dia 22 de setembre. El jutge argumenta que “donada la coincidència d’altres citacions anteriors, malgrat la deficient justificació (a la documentació de la vista del dia 22 no consta que el lletrat sol.licitant sigui part del procediment…) s’entèn aquest instructor que la falta de diligència processal del citat lletrat no ha de perjudicar a l’investigat i, per tant, s’han de suspendre les declaracions assenyalades“.

Segons indica el Jutge Diego Álvarez de Juan, les noves citacions seran el dia 23 de setembre per Felipe Francisco G. R.; el 13 d’octubre per Cristina V. G. i Noemí V. M. i, finalment, el dia 14 d’octubre per Gerard B. P. , Elena G. R. i José V. A.

Aquesta providència demana també que es doni resposta a l’auto de data 22 de juliol en la que es demanava la identificació dels responsables de les empreses implicades en aquest pressumpte frau: Reserva de la Tierra SL., Viña Tridado SL. Corporación Viníscola Solitierra, Golf Global Wines SL i Batevins S.L.. per tal de realitzar les oportunes declaracions a les persones jurídiques responsables de cada companyia.

EL GRUP RESERVA DE LA TIERRA HAURIA FALSIFICAT PROP DE 29 MILIONS D’AMPOLLES DE CINC DO’S CATALANES ENTRE ELS ANYS 2019 I 2020

TERRA CELLAR SERÀ EL NOM AMB QUE SHERPA CAPITAL OPERARÀ A LA FINIQUITADA RESERVA DE LA TIERRA SI BÉ ARA POSA EN DUBTE MANTENIR TOTS ELS LLOCS DE TREBALL