Els vins més premiats de VALLFORMOSA, augmenten la seva col·lecció amb el CULTIVARE ROSÉ, el nou vi rosat: una edició especial limitada a 1.824 ampolles, el primer monovarietal rosat de la “gamma més premium i gastronòmica

Vallformosa presenta Cultivare Rosé, el primer mono varietal rosat, 100% Syrah, de la gamma més Premium i gastronòmica del Celler de Vilobí del Penedès, a Barcelona. Es tracta d’una edició especial limitada a 1.824 ampolles i tractades com a vi d’autor.  El seu origen es remunta a una vinya de Syrah de més de 25 anys, ubicada al Penedès, Barcelona, on es verema manualment a mitjans de setembre. “Es tracta d’un vi rosat concebut per a ser el maridatge perfecte culinari” expliquen fonts del celler.

100% syrah
Segons la nota de tast del citat celler, “destaquen les notes de fruita caramel·litzada, es pot percebre la fusta de les bótes de roure francès on aquest vi rosat 100% syrah ha estat fermentat, amb una criança de 3 mesos. Resulta complex i aromàtic. Una autèntica delícia per als paladars més exigents. És una aposta de Vallformosa per a completar la gamma Premium dels Cultivare i ubicar-los al mapa dels vins perfectes per a maridar l’alta gastronomia“.

Vallformosa el celler
Vallformosa, amb més de 150 anys d’història, és una companyia elaboradora de vins i escumosos, on conviuen la tradició, innovació, sostenibilitat i diferenciació en tots els seus vessants. El Celler compta amb tres marques de cava Valllformosa, Mistinguett i Gran Barón i una de vi, Cultivare.
Vallformosa és una marca amb caràcter, poc convencional i disruptiva que gaudeix en el seu ADN de la festivitat i alegria per a col·leccionar moments que es poden convertir en una autèntica celebració.

Mistinguett ret homenatge a totes aquelles dones que treballen cada dia per fer dels seus somnis una realitat, com va fer Mistinguett, una dona que amb audàcia, esforç i constància va aconseguir ser la vedette més important de tots els temps“, expliquen.

Gran Barón és sinònim de Mediterrani, on el paisatge, la gastronomia i el clima fan del seu producte un complement indispensable per a ser compartit amb la família, amics i totes aquelles persones que comparteixen una mateixa passió: la de gaudir de la vida“, comenten.

Cultivare “és el referent de la cultura i la gastronomia, un binomi perfecte per a ser degustat pels paladars més exigents. El seu etiquetatge, únic, és el resultat d’una performance artística, que fan de cada ampolla una autèntica obra d’art“, conclouen.