El Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Reus ha viscut aquest matí una nova jornada al cas Reserva de la Tierra en la que estaven citades Noemí V. M. i Cristina V. C, apoderades de tres de les empreses del citat grup: la citada Reserva, Viña Tridado i Golf Global Wine.

Durant la sessió d’aquest matí, les dues s’han negat a declarar davant del Jutge i no han volgut respondre a cap de les preguntes de les diferents parts personades en aquest procés judicial, seguint la mateixa estratègia que ja va aplicar l’expropietari de Felipe F. G. en la seva compareixença del dia 29 de setembre passat. Recordem que en aquest cas, s’investiga un presumpte frau en el que s’haurien tret al mercat prop de 40 milions d’ampolles de vi amb segell fals de cinc denominacions d’origen catalanes: DO Montsant, DOQ Priorat, DO Terra Alta, DO Catalunya i DO Tarragona.

Per demà, dia 14 estan citats a declarar la resta d’imputats i caldrà veure si els respectius advocats de la defensa segueixen la mateixa estratègia.

L’EXPROPIETARI DE RESERVA DE LA TIERRA S’ACULL AL SEU DRET A NO DECLARAR MENTRE LES ACUSACIONS VOLEN ‘REVERTIR’ LA VENDA DE L’EMPRESA

Els Mossos investiguen un pressumpte frau de l’empresa Reserva de la Tierra per un possible etiquetatge fraudulent