Un consell rector amb nou membres dirigirà la DO Tarragona de forma col·legiada. A la reunió del Consell Regulador s’ha decidit que el fins ara vicepresident, Josep Lluís Grogués, ocupi la presidència fins a les eleccions d’aquí a quatre mesos, “amb l’objectiu d’iniciar una etapa de consens i unitat“, expliquen fonts d’aquest organisme

El Consell Regulador de la DO Tarragona, reunit aquest dimecres de forma extraordinària a la ciutat de Valls, ha decidit que a partir d’ara l’organisme serà dirigit de forma col·legiada pels nou integrants del consell rector, per tal de treballar “en favor de la unitat i el consens a la institució“. A la reunió també es va decidir que el fins ara vicepresident, el viticultor de Vila-rodona Josep Lluís Grogués, ocupi la presidència -tal com ha avançat aquest diari digital- ja que legalment ha d’existir la figura del president, tot i que l’objectiu de la nova junta és treballar de forma consensuada donat que a finals de maig estan previstes les eleccions a la presidència de totes les DO catalanes.

Grogués, que anteriorment en el període 2007-2019 havia ocupat la presidència de la DO, encapçala un consell rector format per nou membres: Roger Soler, de Cellers Blanch; els viticultors Joan Carles Armenijach, Joan Saperas i Enric Vives; Jordi Sánchez, de la Vinícola de Nulles; Josep Anton Llaquet, de Cellers Unió; Gerard Galofré, d’Estol Verd Celler i Josep M. Llauradó, de Mas del Botó. “A partir d’aquesta mateixa setmana, la nova junta de la DO Tarragona començarà a treballar al capdavant de la institució al costat de l’equip tècnic de la mateixa per garantir la continuïtat de la DO Tarragona i els projectes que estan en marxa“, afirma la nota oficial enviada pel Consell Rector.

JOSEP LLUÍS GROGUÉS OCUPARÀ LA PRESIDÈNCIA DE LA DO TARRAGONA FINS EL MAIG EN UN “CONSELL REGULADOR QUE VOL SER MÉS CONSENSUAT”

DIMITEIX VICENÇ FERRÉ, PRESIDENT DE LA DO TARRAGONA HORES ABANS DE SER REPROVAT PER LA MAJORIA DE MEMBRES DEL CONSELL REGULADOR