Per primera vegada a la seva història, el Concurs Internacional Grenaches du Monde, canvia d’escenari i deixa el territori europeu per traslladar-se a Nova York amb l’objectiu de posicionar-se amb éxit en aquest el mercat nord-americà. La voluntat clara d’aquest canvi d’ubicació, passar per captar encara més l’interès de compradors i importadors americans. així com dels mitjans de comunicació.  El proper mes de juny el jurat seleccionarà els millors vins de garnatxa de 2023 i la gala de lliurament es portarà a terme el mes de setembre.

L’edició d’aquest any de Grenaches du Monde tindrà lloc al juny de 2023 a Nova York, al cor del principal mercat de consum del món. “Això crea l’oportunitat perfecta per a atreure l’atenció i la curiositat dels professionals i amants del vi nord-americans cap a aquesta varietat de raïm que està de moda en aquest mercat“, expliquen els seus organitzadors.

FROM EUROPE TO THE WORLD
Per primera vegada enguany, el jurat estarà compost exclusivament per professionals estatunidencs (importadors, distribuïdors, sommeliers, etc.) i persones influents (mitjans de comunicació i periodistes especialitzats). “Si s’aconsegueix un guardó, les perspectives comercials en el mercat nord-americà són encoratjadores“, comenten. A més del tast del juny, el 14 de setembre, com és la nostra tradició, celebrarem el dia abans del Dia Internacional de la Garnatxa (Grenache Day), homenatjant els guanyadors d’aquesta 11a edició en una nit de gala amb personalitats del món del vi nord-americà a la City Winery de Nova York.