La presentació de la fira d’aquest 2023, ha tengut lloc a les instal·lacions de l’Hotel Son Brull, i ha comptat amb la presència del regidor de Comerç de Pollença, Miquel Llobeta i el president de l’Associació Vi Primitiu de Pollença, Josep Bibiloni. La XX edició de la Fira del Vi de Pollença, que enguany se celebrarà els dies 6 i 7 del proper mes de maig, torna al seu esccenari original: el Claustre de Sant Domingo i ja compta amb 39 cellers de Mallorca inscrites.

Cal destacar també que tal com ha succeït en passades edicions, comptarà amb una representación de cellers de la DO Montsant. Durant la presentació, també s’ha pogut conèixer a la guanyadora del concurs de la imatge gràfica d’aquesta edició, Coloma Ferragut, qui ha explicat la seva inspiració representada del cartell.

©micerstudio

Com a novetats i per celebrar el 20è Aniversari de la Fira s’han programat dues activitats paral·leles, divendres dia 5 de maig, el reconegut pianista Lluís Capdevila farà un concert al qual es convidarà a acompanyar amb una copa de vi i dimarts dia 9 de maig la doctora en química, Reyes González Centeno, farà una xerrada sobre la fusta i el vi a la bodega. Així mateix, igual que l’any passat, al llarg del cap de setmana de la Fira es faran tasts comentats per diferents cellers que participen a la Fira del Vi Pollença 2023. En total hi haurà 39 cellers de Mallorca i una representació d’una vintena de cellers de la DO Montsant (Falset- Priorat), amb més de 250 vins per tastar.

Activitats diverses
Divendres 5, a les 20.30 h
Lluís Capdevila en presentarà el seu nou álbum ¨LAMENT” maridat amb una copa de vi.
Lloc: Envelat situat a l’exterior del Claustre de Sant Domingo

Dissabte 6 i diumenge 7, tast comentat dels cellers:

• SON PRIM
• PLA DE BUC
• SON JULIANA
• BODEGAS VI REI
• SON BORDILS
• CAN AXARTELL
• CASTELL MIQUEL
• GALMÉS I FERRER
• SANTA CATARINA
• CAN VIDALET
• BINIGRAU
• DO MONTSANT

Lloc: Envelat situat a l’exterior del Claustre de Sant Domingo

Dimarts, 9 de maig a les 20 h
Conferència: “Una bóta per a cada vi. Del bosc a la bodega”
A càrrec de Reyes González Centeno, doctora en Químiques
Saló del RCNPP