Les instal·lacions de la  Torre del Llimó de Cambrils seran protagonistes demà dins el porgrama de la Fira de Cambrils. Una jornada dedicada a fusionar la literatura amb diferents temàtiques, una d’elles tindrà com a protagonista el món del vi. Lletres de Fira convertirà l’espai cultural en un racó per posar en valor el món del llibre. Durant tot el cap de setmana hi haurà contacontes per la canalla, presentacions, taules rodones i un tast que fusionarà vins del territori amb la literatura.

La temàtica dedicada al vi s’iniciarà a les 18.45 hores amb tres vins, tres autors i tres llibres. Serà un tast especial dirigit entre vi i literatura en el que hi participaran Marta Puparelli, enòloga per la URV, sumiller i responsable de continguts de la Taula de Vi; Mrc Llecha, elaborador i responsable de comunicació enocultural de la Taula de Vi. Un tast en el que intervindran també els autors Xavier Ballester, Jordi Torrent i Oriol Pérez-Treviño.