La Denominació d’Origen Tarragona celebra aquest cap de setmana una nova edició de la seva Fira del Vi. La plaça Corsini acollirà els vins dels 17 cellers de la DO que participen enguany de la mostra: Biopaumerà, Castell d’Or, Cava Reverté, Cava Vives Ambròs, Celler Magrinyà Calaf, Celler Mas Bella, Celler Mas del Botó, Celler Pallarades, Cellers Blanch, Cellers Unió, De Muller, Estol Verd Celler, Mas d’en Baiget, Molí de Rué, Vinícola de Nulles, Vinya Janine i Vins Suñer. Aquesta edició es va inaugurar ahir a la tarda amb la presència de l’alcalde de Tarragona en funcions, Pau Ricomà, el President del Consell Regulador de la DO Tarragona, Josep LLuís Grogués i Glòria Tibau, directora dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica a Tarragona.

Els assistents a la fira poden, a més, maridar els vins de la DO Tarragona amb diverses propostes gastronòmiques, tant de restaurants de la ciutat de Tarragona, com d’algunes de les parades del Mercat Central, que també se sumen a la fira: Fruits Secs Cristòbal, Nipo Sushi, Carnisseria Meritxell, Formatges Magda i Albert Ribot. Pel que fa als restaurants, les degustacions gastronòmiques aniran a càrrec d’El Llagut i Quidel Café Vino.

La Fira del Vi DO Tarragona, que compta amb la coorganització de l’Ajuntament de Tarragona i la gestió tècnica de l’empresa de Mercats de Tarragona, està oberta al públic en horari de matí i tarda avui dissabte d’11:00h a 15:00h i de 18:00h a 22:30h; i demà diumenge de 12:00h a 15:00h i de 18:00h a 22:00h.