La Denominació d’Origen Tarragona ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició de la seva Fira del Vi. I ho ha fet amb èxit d’assistència i més de 20.000 consumicions venudes al llarg dels tres dies que ha durat la fira.

Els assistents han pogut maridar els vins dels 17 cellers participants amb les propostes gastronòmiques d’algunes de les parades del mercat, sumant així atractiu a una fira que sempre ha tingut una bona acollida entre els tarragonins. Els cellers celebren l’assistència d’un públic jove i especialment interessat pel món del vi.

També els actes previs a la fira han tingut una molt bona acollida entre el públic, tant el tast d’escumosos celebrat a la Cooperativa Obrera Tarraconense, com especialment el tast La Música del Vi, celebrat a les Escales de la Catedral en obert per a tothom, i on es van poder maridar els vins de la DO Tarragona amb la música d’Ellas Music Band.

Des de la DO Tarragona celebren “aquesta bona acollida a una setmana d’actes organitzats en el marc de la Fira, i animen el públic a continuar gaudint dels vins de la DO a la resta d’actes que des de la DO preparen per als pròxims mesos“.