La sisena edició del Tast de Vins de la Vilella Baixa es celebrarà el proper dissabte 26 d’agost amb la participació dels cellers Vinícola del Priorat, Celler Sabaté i Celler Vil·lusionistes; tots ells elaboren vins amb els raïms cultivats en aquesta vila de la DOQ Priorat. Així mateix, la 6a edició del Tast de Vins comptarà amb dos cellers convidats: La Conreria i Ficaria.

La vetllada, que es celebrarà a partir de les nou del vespre la pista poliesportiva de la Vilella Baixa, comptarà amb tres parades de gastronomia, gestionades pels establiments locals de restauració i alimentació i estarà acompanyada per música. El preludi al Tast de Vins arrencarà, al mateix escenari, però una hora abans amb la fira d’artesania.

El Tast de Vins de la Vilella Baixa és organitzat des de l’Ajuntament de la Vilella Baixa i compta amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Costa Daurada, Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. PDR 2023 Wine in Moderation.