Celler Masroig per aquest proper cap de semana una nova activitat enoturística que, en aquesta ocasió, conjugarà viticultura i vi amb l’astronomia. Es tracta d’Enoastronomia, una experiència nocturna on els participants podran gaudir de les vistes del cel nocturn, observant estels, planetes i la lluna, mentre gaudeixen dels vins del Celler Masroig.

L’activitat se celebra el pròxim divendres 1 de setembre a les 20:30h en una de les vinyes del celler, i tindrà una durada de dues hores durant les quals els assistents podran descobrir les diferents connexions que hi ha entre la vinya i el cosmos mentre degusten tres referències de Les Sorts acompanyades d’una proposta gastronòmica de productes locals i de proximitat.

Per poder gaudir d’aquesta activitat, és necessari reservar plaça prèviament a través de la pàgina web del celler.