Un homenatge al qui ha estat un dels fundadors i el primer president de CORPINNAT, Xavier Gramona, mort aquest passat mes d’agost, serà l’acte central de la segona edició de la Nit de Verema CORPINNAT que se celebrarà aquerst proper dijous 28 de setembre al celler Llopart de Subirats. Els onze cellers que integren la marca col·lectiva volen retre un reconeixement públic al compromís i fidelitat de Xavier Gramona amb CORPINNAT, i l’assemblea general de socis de l’Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT-AVEC ha decidit, per unanimitat, atorgar-li, a títol pòstum. la distinció de President Honorífic de CORPINNAT.

L’homenatge se celebrarà en el marc de la segona edició de la Nit de Verema, que enguany acull el celler Llopart de Subirats. En aquesta ocasió, s’ha organitzat un còcte-sopar i tast de més de trenta corpinnats obert al públic. Fa un mes es van posar a la venda a través de la pàgina web 150 entrades, que ja s’han exhaurit. Abns del còctel-sopar, el president de COPRPINNAT i el vicepresident, Ton Mata i Xavier Nadal, compareixeran en roda de premsa per als mitjans de comunicació per parlar sobre l’actualitat del sectori i donaran dades concretes de balanç de la verema 2023. Tot seguit, a les 20.45, començarà l’acte d’homenatge a Xavier Gramona, a continuació el president de CORPINNAT, Ton Mata, dirigirà un discurs insttucional a tots els assistents i a les 21,15h començarà el sopar-còctel i tast de com a mínim tres refrències per celler.