La Denominació d’Origen Tarragona organitza el pròxim dilluns 9 d’octubre la primera jornada professional de la temporada, dirigida a restauració, distribució, botiga especialitzada i sumilleria, així com a premsa i prescripció.

La trobada serà a la ciutat de Tarragona, al Centre Tarraconense El Seminari (carrer de Sant Pau, 4) de 16:30h a 20:30h, i els assistents podran gaudir d’una seixantena de referències dels 18 cellers que hi participen de la jornada: Biopaumerà, Cava Vives Ambròs, Celler Mas Bella, Celler Mas del Botó, Celler Mas Vicenç, Celler Pallarades, Celler Pedrola, Celler Suñer, Cellers Blanch, Cellers Unió, De Muller, Estol Verd Celler, Grup Fruiter Benissanet, Magrinyà Calaf, Mas d’en Baiget, Molí de Rué, Vins Petxina i Vinya Janine.

Al llarg de la tarda, hi haurà també un tast guiat dirigit a premsa i prescripció per tal que els professionals coneguin de primera mà els vins que s’elaboren sota el segell de la DO Tarragona, i en especial aquells elaborats amb macabeus, la varietat emblema de la DO. Per tal de participar d’aquest tast, és imprescindible reserva prèvia.