Aquest 2023, els cellers elaboradors de Cava participen, un any més, en la popular Jornada de Portes Obertes als Cellers que organitza la Confraria del Cava i que se celebra anualment per la festivitat del 12 d’octubre.

Els cellers que enguany estaran oberts seran: Agustí Torelló Mata, Blancher, Canals & Munné, Carol Vallès, Cava Guilera, Cava Varias, Caves Bolet, Caves Vilarnau, Celler Carles Andreu, Celler Vell, Codorníu, Finca Batllori, Giró Ribot, Juvé&Camps, Maria Rigol Ordi, Molí Parellada, Muscàndia, Pagès Entrena, Rovellats, Torrens Moliner i Vins el Cep.

Com ja ha passat als darrers anys, els cellers que obriran les seves portes ho faran amb reserva prèvia per gestionar els aforaments. Les persones interessades en visitar-los hauran de contactar el celler prèviament per reservar les places, via mail o telèfon. Només quan la plaça estigui confirmada, es podrà visitar el celler.

Alguns d’aquests cellers oferiran visites gratuïtes i, d’altres, visites de pagament, la recaptació de les quals anirà destinada, en alguns casos, a causes socials. Les visites consistiran, en la seva majoria, en una visita als cellers, una visita a les vinyes que rodegen els cellers i una degustació d’un o diversos caves.

Per consultar el llistat de cellers que obriran les seves portes i contactar-los, poden accedir a:

www.aecava.com/portesobertes2023

www.confrariacava.com/events