El Celler Masroig acaba d’estrenar una nova activitat enoturística: Les aromes del vi. Es tracta d’una activitat que combina història i cultura del vi amb un tast que surt de l’habitual per fer que els participants juguin a detectar les diferents essències que representen, defineixen i diferencien el vi gràcies a un circuit a través de les aromes.

L’activitat arrenca com un viatge en el temps a través de la història del celler, des del 1917 fins als nostres dies. Un viatge que es fa a través dels vins més emblemàtics del celler i que acaba amb un tast guiat de 4 vins de la millor selecció del Celler Masroig, però d’una manera més immersiva: a la sala d’aromes.

La sala d’aromes és un espai dissenyat dins els trulls del celler amb l’objectiu de facilitar als visitants la interpretació de les olors que es poden trobar en un vi. Una sala on hi ha disposades 10 aromes que es poden trobar als diferents vins, i que estan realitzades a partir de materials naturals. L’objectiu és ajudar a trobar aquests matisos en nas per tal de complementar el tast de vi. Els visitants podran posar així a prova el seu sentit olfactiu i mirar d’aplicar després aquest aprenentatge a l’hora de tastar els vins.

El Celler Masroig ofereix la possibilitat de realitzar aquesta activitat tots els dies de la setmana i en grups de no més de 5 persones, sempre amb reserva prèvia a través del web del celler.