El Celler Masroig va celebrar aquest dissabte, coincidint amb Sant Martí, data en què tradicionalment s’enceta el primer vi de l’any, la seva popular Festa del Vi Novell. Prop de 800 persones van celebrar l’arribada del primer vi de la temporada amb una festa que va comptar amb tots els ingredients que són ja tradició en aquesta trobada: “bona música, gastronomia, el nou oli del raig i, és clar, la nova anyada del Vi Novell del celler“.  Els encarregats de l’enpinjolament de la bota van ser els padrins d’enguany, el grup Gertrudis, que van posar també la nota musical, junt amb Mano’s Rock, en una trobada que va tornar a ser tot un èxit per al celler.

El Vi Novell 2023 ja està a la venda

Un cop passada la festa, la nova anyada del Vi Novell del Celler Masroig ja es pot trobar a les botigues especialitzades. Elaborat amb un cupatge de garnatxa (80%) i carinyena (20%), el Vi Novell 2023 és un vi més que jove, un vi de temporada, fresc, afruitat i molt expressiu. “Amb un intens vermell cirera, presenta aromes a fruita vermella com ara maduixes, mores i gerds, que es complementen amb notes làctiques i un fons final a regalèssia. Un cop en boca, és un vi fresc i agradable. Una explosió de fruita que envolta tota la boca. Vellutat i amb un postgust llarg, és un vi que pot acompanyar qualsevol àpat, però que, sobretot, marida a la perfecció amb l’embotit i amb els productes de temporada tardorenca, com ara els bolets o la carabassa“, expliquen des del citat celler..

La imatge d’aquesta nova anyada gira al voltant de la celebració de la primera collita i tot el que implica per als elaboradors en general, i per al poble del Masroig en particular. Celebrar, compartir, estimar… conceptes a transmetre a través d’un disseny juvenil, informal i cridaner.