El Consell Regulador de Vi de la Terra Mallorca ha obert avui les portes de la nova seu, a Santa Maria del Camí. Una localització temporal fins a disposar d’una seu definitiva al mateix poble, segons el compromís assumit pel batle de Santa Maria, Nicolau Canyelles. Actualment, Vi de la Terra Mallorca ja compta amb 75 cellers adscrits, més de 300 viticultors i certifica més de cinc-centes referències de vi.

La inauguració ha anat a càrrec de la presidenta del Consell Regulador, Magdalena Mesquida, qui ha explicat que: “Vi de la Terra Mallorca es va proposar uns objectius a principi d’any en l’àmbit de qualitat i control i avui dia podem dir que els hem complert. Disposa’m d’una nova seu a Santa Maria, que no només significa una nova oficina sinó també el començament d’una nova etapa amb un equip de feina molt format i amb molta il·lusió“.

El Batle de Santa Maria ha manifestat que “Estam molt contents que Vi de la Terra Mallorca estigui a Santa Maria perquè és un poble vinater. Estam molt orgullosos de la nostra festa del Vi Novell, dels nostres bodeguers i d’aquest entorn que tenim de vinya. El vi és un producte molt típic de Santa María i, per tant, VTM pugui estar amb nosaltres, a una terra de vins“.

Per part seva, el Conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Ambient “El treball del camp, la producció del vi, la comercialització… no parlem només d’una activitat econòmica, sinó que també cal valorar els enormes beneficis socials que genera. Parlem de manteniment de paisatge, de la vinya i dels valors

Han acompanyat als cellerers i viticultors de Vi de la Terra Mallorca, l’equip complet de tècniques encarregades de la gestió de la IGP. Així mateix cal destacar la presència de responsables polítics i membres dels Consells Reguladors d’altres productes amb marca de qualitat com la IGP Sobrassada de Mallorca, DO Oli de Mallorca, IGP Ametlla de Mallorca, DO Formatge de Maó-Mahón i representants del món de la sumilleria, la restauració i la distribució.