El Celler Masroig presenta aquests dies a la Barcelona Wine Week la nova imatge del seu vi L’Om. Un canvi d’etiqueta que té com a objectiu donar visibilitat a la Serra d’Almos, el paratge natural on creixen les vinyes d’on neix aquest vi. L’evolució en la imatge de L’Om respon també a la voluntat del Celler Masroig d’apostar per la sostenibilitat del territori.

Entre els projectes en què es troba immers el celler està la preservació de l’Espai Natural Protegit de la Serra de Llaberia: “Des del celler, condicionem infraestructures per ajudar al foment de la ramaderia en zones estratègiques per a la conservació de la biodiversitat i el control d’incendis forestals en paratges naturals del territori com ara la Serra de Llaberia”.

Entre aquestes infraestructures es troba un punt d’emmagatzematge de biomassa per alimentar la ramaderia. A més, les vinyes que el Celler Masroig té ubicades a la Serra de Llaberia actuen com a tallafocs, ajudant així a fer que el paisatge estigui preparat per resistir i recuperar-se dels incendis.
Sobre L’Om
Elaborat 100% amb garnatxa negra, aquest vi d’essència eminentment artesanal, prové de raïms seleccionats de les vinyes velles de més altitud (400m) del Celler Masroig, situades a la Serra d’Almos, a la zona sud-est de la DO Montsant.

Envellint durant 8 mesos en botes de roure francès i posteriorment en ampolla, L’Om és un vi de color cirera picota intens i brillant. Amb aromes a fruita madura i notes a torrats i especiats procedents de la criança, en boca és un vi equilibrat, intens, llarg i persistent. Un vi elegant i equilibrat que expressa la bellesa natural de la Serra d’Almos