Un total de 9 establiments de Cambrils participen en aquest esdeveniment setmanal de durada anual que oferirà platillo i copa a un preu de 6€. L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils i amb el patrocini de Raventós Codorniu, ha presentat la nova ruta gastronòmica TasTum Cambrils, que s’estrena aquest dijous, dia 22 de febrer

Cada dijous 9 establiments de la ciutat serviran degustacions, que aniran variant cada setmana, acompanyades d’una beguda de les bodegues Raventós Codorniu. La promoció especial inclou platillo + copa de cava, vi blanc, vi negre o aigua a un preu tancat de 6 euros. L’objectiu és potenciar la gastronomia local, dinamitzar la ciutat entre setmana i promocionar els bars i restaurants que participen en aquesta iniciativa.

L’alcalde de Cambrils ha afirmat que TasTum “és un nou referent de les fires gastronòmiques de Cambrils, que dona un nou impuls per seguir posicionant el municipi com a capital gastronòmica de Catalunya, sempre liderant tots els canvis i iniciatives del sector“.

La regidora de Turisme ha explicat que la nova ruta “convida a tothom a sortir de casa i socialitzar-se, amb degustacions de plats elaborats que contribuiran a donar a conèixer la gastronomia pròpia del municipi“. Camí Mendoza també ha destacat que aquesta ja és la quarta acció del calendari gastronòmic del 2024; que en aquest cas es dona protagonisme als bars-restaurants, que també són un pilar bàsic del sector, i que la previsió és arribar fins a un total de 20 establiments participants de cara als propers mesos.

El president de l’AEHC ha explicat que “l’objectiu de la nova iniciativa és que la gent comenci a sortir dijous, avançant així un dia el cap de setmana, i pugui gaudir de degustacions d’alta qualitat, que cada setmana seran diferents“. Xavi Martí ha avançat que les propostes d’aquest dijous tenen molt de nivell i ha afirmat que ell  ja està impacient per tastar les de les properes setmanes.

Per acabar, el responsable de Raventós Codorniu ha explicat que la nova ruta es durà a terme tot l’any excepte els mesos de juliol, agost, desembre i gener i ha recomanat seguir el perfil d’Instagram @tastumcambrils per estar al dia de les diferents propostes gastronòmiques.

A més, com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar-lo, cal haver degustat un total de nou propostes gastronòmiques a qualsevol dels restaurants. L’últim establiment que segelli el passaport farà el lliurament del regal.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de TasTum Cambrils es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastumcambrils, que s’han creat especialment per a l’ocasió.

 

Establiments participants

  • La Barra del Pòsit
  • L’Original Experiències Gastronòmiques
  • Taberna Lekeitio
  • Daniel Salinas Degustación
  • La Selva Street Food
  • Restaurant Mar de Tierras
  • El Racó Ibéric
  • Dall’italiano
  • La tertu tapes i trattoria