El Celler Masroig treu al mercat el seu primer vermut, Vermut del Masroig, un homenatge a tot un poble i la seva gent. Un vermut elaborat amb la fórmula de sempre, seguint la recepta tradicional del poble del Masroig, i amb garnatxa blanca i carinyena com a varietats més representatives de la zona.

El vermut s’ha presentat oficialment aquest cap de setmana en la festa de clausura de la Lliga dels Reptes de pàdel que organitza el Club Tennis Reus Monterols, lliga de la qual el Celler Masroig n’és el principal patrocinador. El celler va comptar amb un estand propi durant el torneig on els assistents van poder gaudir en exclusiva dels primers tastets d’aquest nou vermut.

Sobre Vermut del Masroig

Elaborat amb garnatxa blanca com a vi base i mistela de carinyena, Vermut del Masroig és un vermut de color ambre brillant i fosc. Amb aromes delicades a herbes mediterrànies, presenta també notes cítriques, a espècies dolces i fruits secs.

En boca, és un vermut molt agradable, equilibrat i ampli, i amb un postgust llarg lleugerament amarg i intens. Es recomana servir ben fred, en got ample, amb gel, combinat amb una rodanxa de taronja, i acompanyant tota mena d’aperitius típics de la nostra gastronomia, com ara unes bones olives.