Davant l’allau de públic d’ahir dissabte a la tarda a la fira Reus Viu el Vi i tenint en compte que s’ha omplert l’aforament, l’organització ha decidit tancar les portes per seguretat i no deixar entrar ningú més al recinte“, expliquen fonts de l’organització.

En aquest sentit, des de la Cambra de Comerç  de Reus expliquen que “les persones que hagin comprat packs online de manera anticipada i que no hagin pogut entrar fira, podran aprofitar-los demà ( per avui diumenge). Si no s’aprofiten avui, els diners dels packs que s’hagin comprat de manera anticipada a la web reusviuelvi.cat i que no hagin estat validats diumenge 9 de juny a les 21h, hora de tancament de la fira, seran retornats a la mateixa targeta amb què es va fer la compra en un període màxim de cinc dies hàbils“.

Inauguració divendres

La fira Reus Viu el Vi, organitzada per la Cambra de Comerç de Reus, ha obert portes aquest divendres al parc de Sant Jordi amb molt bones expectatives de participació i la resposta ha estat espectacular. Aquest cap de setmana, 23 cellers de les sis DOs que abraça el #TerritoriCambra, 11 marques de vermut i 9 restauradors oferiran tastos als assistents.

L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha estat l’encarregada d’inaugurar aquesta catorzena edició de la fira del vi, la primera que se celebra des que està al capdavant de l’Ajuntament de Reus. Acompanyada del president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora -per a qui també representa la primera fira del vi d’ençà del seu nomenament- juntament amb membres del Comitè Executiu i d’altres autoritats del territori, Guaita ha tallat la cinta inaugural i, tot seguit, la geganta Arlet i La Somera, de la Colla dels Alegre de Reus, han amenitzat l’acte amb els seus tradicionals balls. La comitiva inaugural ha aprofitat per fer una passejada per la fira i saludar cadascun dels expositors participants.

La música de la primera jornada de la Reus Viu el Vi l’han posat els Cover H, que han protagonitzat un concert a la plaça de l’alcalde Anton Borrell. Demà serà Xavier Planas, amb el seu saxo, el que posarà les notes musicals a la fira.

Recordem que enguany s’ha estrenat la venda anticipada de packs, que es pot fer a través de la web de reusviuelvi.cat durant tot el cap de setmana. Abans de l’obertura de la fira, les vendes online anaven a molt bon ritme i superaven les expectatives de l’organització.

D’altra banda, els migdies de dissabte i diumenge se celebrarà la 5a Vermutada, on els assistents podran escollir entre les múltiples opcions de la marca Vermut de Reus i tres més que s’hi han sumat: La Madre Vermouth, Dos Deus Vermouth i Padró i Família.