La sommelier gironina Anna Vicens continuarà quatre anys més com a Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers de Catalunya. La proposta de Vicens ha estat l’única candidatura que ha concorregut en el procés electoral que ha portat a terme la citada entitat per tal d’escollir la nova Junta Directiva, iniciat el 23 de desembre i finalitzat el 31 de gener d’enguany.

A la llista presentada també en formen part, Victoria Ibáñez com a vicepresidenta per la demarcació de Barcelona; Natàlia Roig a la vicepresidència per Girona; Sergi Castro per la de LLeida i Joan Carrion per la de Tarragona. Es tracta doncs de l’equip que ja formava part de la citada Junta Directiva, amb la incorporació de Sergi Castro de Lleida, que agafa el relleu a Jordi Martínez. En el moment de renovar el càrrec, Anna Vicens ha volgut agrair a Martínez la seva dedicació i la feina feta durant aquests anys passats.

 Fonts de la nova Junta Directiva han explicat que ‘pel que fa al nostre futur més immediat, entre molts altres projectes, volem continuar treballant en aquelles actuacions que ens permeti la situació actual, centrades sobretot en les sessions formatives on-line, per una banda i, per una altra, potenciar la comunicació i la relació entre els nostres associats amb productors, cellers, viticultors, xefs i restauradors, així com la canalització de les diverses ofertes de treball que es vagin generant“.