La Denominació d’Origen Montsant viatja un any més fins a Düsseldorf per participar en la fira ProWein, que enguany se celebra del 19 al 21 de març a la ciutat alemanya.

La DO Montsant comptarà amb un estand propi integrat a l’espai de PRODECA i situat al pavelló Hall 11/C59 on es podran tastar els vins de 8 dels cellers que conformen la DO: Bell Cros, Celler Cairats, Celler Gritelles, Celler Laurona, Celler Ronadelles, Cellers Sant Rafel, Cooperativa Falset Marçà i Dosterras.

A més d’aquests 8 cellers que es trobaran a l’estand de la DO Montsant, els visitants podran conèixer les propostes vinícoles d’11 cellers més, que comptaran amb un estand propi a ProWein: Acustic Celler, Cal Bessó, Celler Cedó Anguera, Celler de Capçanes, Celler Masroig, Cellers Unió, Coca i Fitó, Estones Vins, Josep Grau Viticultor, Portal del Priorat – Alfredo Arribas i Vinyes Domènech.

ProWein és una fira destinada al públic professional de la restauració, l’hostaleria i el comerç. En passades edicions, la fira ha comptat amb més de 6.000 expositors d’una seixantena de països, i amb l’assistència de més de 60.000 professionals provinents de 133 països. Unes xifres que marquen la importància d’aquesta fira alemanya que és un punt de trobada imprescindible per a la DO Montsant.