El Celler Masroig ha rebut una trentena de propostes de disseny per a l’etiqueta del seu Vi Novell 2023 a través del concurs encetat a principis de juny i pel qual s’obre el disseny de l’etiqueta d’aquest vi mític del celler a dissenyadors i estudiants de disseny. L’objectiu és aconseguir un punt de vista diferent d’un producte que, per les seves característiques -un vi jove, fresc i informal- “lliga a la perfecció amb noves i trencadores tendències pel que fa al món del disseny gràfic“, exliquen fonts del celler.

A un mes de la finalització del concurs, que estarà vigent fins al diumenge 20 d’agost, des del celler asseguren “estar molt contents per la bona acollida rebuda. Asseguren haver rebut propostes molt diferents al que s’havia fet fins ara i esperen continuar propostes fins al darrer dia del concurs. Aquells que vulguin participar, poden fer la seva inscripció a través de la pàgina web del Celler Masroig“.

El resultat del concurs es donarà a conèixer la primera setmana de setembre a través dels canals de comunicació del celler. La decisió la prendrà un jurat conformat per membres del Celler Masroig, així com per experts i professionals del disseny gràfic i la comunicació. El guanyador, a més de veure la seva etiqueta en les ampolles del Vi Novell 2023 del Celler Masroig, rebrà un premi valorat en 3.000€.

Sobre el Vi Novell

El Vi Novell no és només vi, és una manera de donar la benvinguda a la nova collita i de celebrar el final de la verema. Un homenatge a la cultura i la tradició. L’espinjolament de la bota es porta a terme des de fa generacions, coincidint al calendari amb la celebració de Sant Martí, l’11 de novembre.

El Vi Novell de Celler Masroig és tot un referent del vi català i un dels principals impulsors de la recuperació d’aquesta tradició des de fa més d’una dècada.