El celler Loxarel de Vilobí del Penedès presenta una nova imatge per als seus escumosos Clàssic Penedès: Vintage i 999. Coincidint amb el llançament de les noves anyades, aquests vins escumosos es presenten amb un disseny més actualitzat, net i elegant.

El Vintage de Loxarel és un Clàssic Penedès Brut Nature Reserva de l’anyada 2022, elaborat amb les varietats xarel·lo, macabeu i parellada. D’altra banda, el 999 de Loxarel és un Brut Nature Reserva Rosat de l’anyada 2021, elaborat amb xarel·lo, xarel·lo vermell i pinot noir. Aquests vins són ecològics i elaborats amb viticultura biodinàmica, garantint la màxima qualitat i respecte pel medi ambient.

Les dues ampolles presenten un nou disseny més elegant i minimalista, però sense perdre la seva personalitat, marcada per la il·lustració d’uns mussols. Aquestes aus són un símbol de la marca Loxarel, ja que representen la seva filosofia biodinàmica: l’observació constant de les vinyes, les constel·lacions i la natura per obtenir els millors vins.

Amb aquesta renovació, Loxarel no només aposta per una imatge més moderna i refinada, sinó que també introdueix un nou concepte per al 999. Aquest vi rosat ara presenta un color més pàl·lid de pell de ceba i una major frescor, resultat d’un cupatge diferent que li confereix una elegància única de fruita vermella.

LOXAREL

Els vins de Loxarel són ecològics i biodinàmics; respiren paisatge, recullen l’essència d’allò que els envolta. Al celler de Vilobí del Penedès, hi descansen, vins d’àmfora, vins naturals amb caràcter, escumosos amb personalitat i vins de varietats autòctones.