L’actuació, en directe i en exclusiva, anirà a càrrec de Salva Soler i es farà  el  14 de novembre a les 7 del vespre i la podran seguir online i de manera exclusiva tothom qui enviï el tiquet de compra d’un o més vins DO Catalunya. Les places són limitades a 30 participants

Salva Soler és un poeta, actor i slammer. Va ser medalla de bronze al Campionat del Món de poetry slam, una nova manera de fer poesia que la fa més accessible a tot tipus de públics i que s’està fent molt popular a països com EEUU, França o Brasil. En aquests campionats, el públic vota tant el text (que ha de ser propi), com la manera de presentar-ho.

Com funcionarà l’activitat

Cada persona podrà maridar l’actuació amb el tipus de vi que més li agradi (blanc, rosat, negre…) i per aconseguir l’enllaç a l’actuació en directe només caldrà que enviï el tiquet de compra de qualsevol vi DO Catalunya(adquirit en qualsevol tipus d’establiment) a rrpp@do-catalunya.com.

Les places són limitades a 30 persones i tots els assistents rebran, després del‘actuació, un lot de vins DO Catalunya, per poder reproduir l’experiència amb altres vins de la Denominació d’Origen. L’activitat, d’una durada aproximada de 30-45minuts, tractarà diferents temes, com per exemple “sèries de televisió”(producte amb el que la DO Catalunya fa setmanes que “harmonitza”a les xarxes socials), i s’anirà intercalant amb els comentaris de la sommelier de la DO Catalunya, Clara Dalmau, sobre les aromes dels vins blancs, rosats i negres, de manera que cadascú, indiferentment del vi DO Catalunya que triï per maridar l’actuació, obtingui unes indicacions bàsiques.

Per a aquesta acció, la DO Catalunya col·labora una vegada més amb els companys de Coincidències, encarregats entre d’altres de l’organització de “Terrats en cultura”, amb l’objectiu de seguir donant suport al sector cultural, que com la restauració, està travessant moments molt complicats,i promoure el consum de vi català amb DO, sempre de manera responsable i sense complexos.

D’aquesta manera podreu participar en aquesta activitat.